Over ons

Meerenbos is een restaurant, gelegen in het recreatiegebied de Rottemeren. Het recreatiegebied is gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer en Gouda, midden in de Randstad. Restaurant Meerenbos biedt de recreanten van de Rottemeren de mogelijkheid om aan het water te genieten, lekker eten, drinken en de omgeving!

Diner Meerenbos
Uitzicht op de Rotte
Over ons

Het restaurant

Restaurant Meerenbos is een familiebedrijf sinds 1983, waarbij inmiddels 2 generaties en al haar personeel enthousiast voor u klaarstaan!

Het restaurant bestaat uit een:

  • een sfeervol ingerichte serre die plaats biedt aan 60 personen;
  • een restaurantgedeelte met bar en tafels op verhoogde vlonders voor 80 personen;
  • een terras aan de kant van het restaurant of aan het water door middel van een vlonder boven het water. In totaal biedt het terras plaats aan 130 personen.

Overal waar u zit heeft u uitzicht over het water van de Rotte, de jachthaven of het bos achter het restaurant. Ons enthousiaste team staat voor u klaar! Bij mooi weer op zoek naar een lekker vakantiegevoel? Dat gaat zeker lukken met een heerlijk drankje, broodje of borrel op het terras. Ook voor het diner hebben wij vaak afwisselende menu’s om u te verrassen. Bij slecht weer kunt u vanuit de serre of het restaurant uitkijken over het water, de akkers met molens en het plaatsje Zevenhuizen.  

Wij verwelkomen u graag, reserveer uw tafel nu telefonisch of per mail!